Найголовніше в пункті 4.6

  Для більш наочного подання та полегшення розуміння числових даних використовують діаграми. Діаграма - це графічне зображення, у якому співвідношення між числовими даними відображається з використанням геометричних фігур. Розміри цих фігур на діаграмах пропорційні числовим даним, які вони відображають.
  Секторні діаграми призначені для відображання частки кожного окремого числа  в їх загальній сумі. Стовпчасту діаграму доцільно створювати тоді, коли потрібно порівняти значення одного або кількох наборів чисел.
  Діаграми будуються за даними, які подано в електронній таблиці, і є динамічними - змінюючи дані в таблиці, діаграми автоматично змінюються. Створити діаграму можна, використовуючи елементи керування вкладки Вставлення групи Діаграми.
  На діаграмі можна виділити такі об'єкти: область діаграми, область побудови діаграми, заголовок діаграми, елемент даних, ряд даних, легенда, головна горизонтальна вісь, головна вертикальна вісь, назви осей, підписи даних. Усі ці об'єкти можна редагувати та формувати. Для цього використовують елементи керування вкладок Конструктор, Макет і Формат тимчасового розділу Знаряддя для діаграм.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Практична робота №2 "Конфігурація комп'ютера під потребу"

Вправа 3 "Алгоритм перевірки комп'ютера на наявність шкідливих програм"

Кнопка в Lazarus